Tuesday, October 25, 2011

sudahi kisah ini . (sunshine)

- tiadakaa cinta untuk aku yang boleh bertahan ? aku ingin merasa cintaa seperti dulu . yang membuat aku tumbang setiap kali . yang bisa buat aku senyum setiap hari . aku tidak mengharapkan orang yang sama tapi hadirkanlah seseorang yang boleh buat aku merasa perasaan itu kembali . aku teringin :(bila aku tidur tiada wajah yang dapat membuat aku lena , yang ada cuma setiap kali aku mencuba untuk menyayangi namun aku gagal . aku tidak mampu menyayangi mereka seperti mana aku menyayangi seseorang itu . tapi sayangku sama dea suda lama terkubur , jangan risaulaa . cuma aku tdak berpuas hati aku sentiasa gagal bercinta . tiadaka yang kekal ? yang sempurnaa seperti dulu , yang boleh aku banggakan .sehingga sekarang orang masi menyebut namanya dgn aku , mna tatak ? mana rafiq ? aku cumaa senyumm . biar pedih aku dengar namun aku sembunyikan dgn senyumanku , etu sajaa yang mampu aku buat , tiada lainn , menangis ? tdaa perluu . aku merelakan . aku sendiri yang meninggalkan . tdak guna menyesali segala .aku cuma ingin sudahi kesakitan yang aku tanggung :) mencari yang kekal . yang mampu mencairkan ati aku yang keras seperti simen yang perlu ditukul .

dear you sunshine :)


ntahla apa qw rasa aku sema sumo skrg kn ? tapi mo . kau tau kan aku sayang kau ? kau tau kan aku tunggu qw ? klu qw mampu tinggalkan caca untuk aku , aku jugaa mampu tinggalkan sumo untuk kau . sbb aku tau tiada yang mampu sayang aku sekarang neh seperti mana kau sayang aku .


kau tau mo , dalam banyakbanyak cinta yang pernah aku rasa , cinta qw laa yang paling aku percaya :) yang paling jelas sekali aku nampak . kenali qw tdak siasia . kita calling semalam aku pikir qw nda akan text aku lagi , nda akan cari aku lagi , tapi ternyata qw masi hadir . dan itulah yang aku harapkan mo . menghadirkan diri qw :) semalam mo , aku betul2 mau ungkap "mo , aku rindu kau" tapi keluh lidah aku mo . aku mau ungkap "mo,aku sayang kau" tapi aku takut mo . momo sayang :( kalau kau bawa aku balik , aku terima , percayalahh , aku sanggup . ingat janji kita ? kau nda akan tinggalkan aku , begitu jugaa aku . if its means a lot to you . munculkanlah diri kau , kembali pada aku :( kita sudahi tekateki ini bersama .


this is for you :)  -aziansofianmalek

No comments:

Post a Comment