Monday, December 12, 2011

armadaa ku c tuttttttttttts :(

- enam bulan sdaa neh juu , enam bulan sdaa bepisahhh ne , kau kenapa yien . kau move on laa baa , sial ! kenapa laagi kau gete betul ne mau ingat'ingat dea , dea ndaa akan ke,bali sdaa tuh . NDA AKAN ! so please laa , dea sdaaa bahagiaa knpa kau seksa diri kau sendiri ne , kau bodoh baa , move on laa gengg .


- trip jaa ayat aku d atas tuhh .




ndaa ba kamu pahammm ati aku ne , aku syg tatak baa , dea laa satu2nya manusia aku paling syg tuhh , kau ampai laa antara tatak semaa satu ribu dolarr , sggup aku pilih tatak baa , uishh . len baa aku rasa dea tedaa sudaa , 6bulan sdaa kami bepisahh tapi mcm baru kemarin kami break . betul baa , aku bangun dari tidur mcm teda erti baa aku bangun geng . bosan truss aku tinguu dunia ne . deala tiangg aku ba mau bediri , kalau gini mcm mna aku mau bediri ne , aku rasa kamu pun pernaa rasa apa yg aku rasa ne , uinaaa , tersayanggg ba tuh . kau jangannn jugaa geng . kadang2 status dea limpas2 d home aku , ego aku jaa namau like , tp sampai masa jgaa tuh aku p spam dea jga . eh gilaaa . kena2 lagi aku friend semaa gf dea d fb lagi laa sadiss kita juu . demi tatak baa aku kasi break momo , aku pun natau kenapa aku begini ne , kenapa tak ? knpa ?






mesti org bilangg aku ne terhegeh'hegeh betul tapi klu kamu becinta kamu pun pahamm jgaa tu . baju deaa ohh baju deaa , masi lagi aku simpannn . kenangan etuu juu .gmbar dea ? betimbunnn laii . anuu . hp aku gmbr dea baa wallpaper , gilaa sdaa aku . biarlaa ! mau find someone new baa ne . yg mcm dea , yg semboiiii ahhh . yg dulunya aku dpt bangga , sehhh , mcm lerhh artis .  kira gituu laa jgaa , yg praa2 kaa , hoho . yabaa , single ne aku . baa jumm la !

so longggg man :) hu-ha !

ini kalii lagi laaa aku baa . yaa baa . aku sayang baa tatak masi . giiiiilagila . kick geng . susahhh deaaa mau lupa deaa tuh . hmpp . 4kali ari tuhh aku mimpi dea . stgaaaa , kenapa kunun aku ne , kick gamm betul . siall ohh . sampai bilaa laa kita begini neee sygg .


tapi ndalaa jugaa aku ne kegetean baa mau balik semaa dea . yaa aku sedarlaa baa dea tuh bepunyaa sdaa . jan laa kau risauu tuh wahai girlfriendnyaaaa . steadyyy naa kau . hmppp . mana'mana jaa ingat tatak , buat itu tatak , buat ini tatak . gilaa aku lastlast . aishhhh . imisshim baa :( rinduu aku gila sama dea . ih . biarlaa apa org mau ckp kan . emmm :(

ada baa neh boy gilagila bebeh ensemboiii deaaaa ! c ' m ' etuu baa , praa2 gilaa ! alahaiiii . kalaulaa aku dapat sambarr . alangkah bahagiaaanya idup aku , sumpah setia truss tuh , sehhh . bilang kunu aku mau single . alangkah aku ne . tapi aku mau jugaa c ' M ' tuhhhh , ayayaiiii :)


aku d rmhh pika now . tidurr sini , lama sudaaa nda tidur sini , dulu pun aku tidur rmh pika time aku sama tatak . nduuu rinduuu mau call dea , eishhh . imissyou tutakk . so much :(


damn !

Wednesday, October 26, 2011

" THE TRUTH IS "

- im tellin ue , im leavin ue .

mungkin aku jahatkn kasi tinggal kau time2 kau d penjara lagi neh skrg . bkn apa mo . kau nda paham sebenarnya , hati neh milik momo , the one yang kau suruh kasi tinggal dulu . buduh baa aku dulu ikut cakap kau , tapi mmg betullah kan first2 kita men2 relationship seja d fb , then bila c momo tdaa layan aku sudaa , kau bawa aku kapel . naa . sebenarnya mo penerimaan aku sema kau ne cuma mau lupa sii momo yang jahat tuh , tapi mo . sebenarnya dea sayang ba sema aku , kami pun pernah janji . jadi aku namau langgar janji kami . aku pun sayang dea jugaa :( sgt sayang .


sorry klu harus jadi begini hubungan kita . lagipun mmg sakit bila sema kau , kau tau kan cinta mati aku c tutak . trus kau punyaa gaya pun sama suda mcm dea , sakit juu harus hidup begitu mcm aku hidup dlam bayangan dea jaa mo , so biarlaa ini berakhir . laepun cinta kau kelabuu , nda berapa jelass untuk aku . so sorry again babe , i cant .



then i'll promise once again sunshine , i'll never leave and we start again what we done wrong okeys ? promise that we'll fight for what is right , then remember our promises "jangan kasi tinggal aku selagi aku masi sayang kau" welcome back sunshine :) iloveyou .

Tuesday, October 25, 2011

kau meninggalkan aku buduh !

- bodoh kau !

kenapa lagi kau masuk penjaraaa , patutlaa aku kontek kau 2HARI babe off sejaa hp kau , rupanyaa sana kau d penjara ! nasib jujuwt bagitau aku klu tdaa ? kau pikir apa laa yang nnti aku buat ? mesti aku pikir lainlain kan ! mesti aku pikir kau kasi tinggal aku , mesti aku pikir kau lupa apa yang kau sua ckp sama aku ! apa neh babae ? kau sua janji kau ndaa jadi pusher lae sama aku , aku ckp jgn laa buat kerja gilaa , kau ckp kau pndai handle , pandai apa ! kau tau kaa kau dmna sekarang sumoooo ! kau d PENJARA .


babe , apa me mau buat nehh babe  me blerr sua sama sikap ue , tuh la me bilang babe , jgn jadi pusherr , jgn buat kerja bodoh babe , u tembirang lebih sejaa sema me , u bilang u pndai handle , last kita texting ue ckp ue mau berenti jadi pusherr babe , me happy sua tapi bila me herann ue hilang rupanyaa ue d jail . jadi ie mau me tunggu ue keluar babe ? ue mau me buat apa lae ? me ndatau sua babe . ue bikin me bingung baa pikir sal ue ! ue namau dgr ckp me babe , inilahh jadi . me skrg nda sua pegi clubbing garagara ue , tapi ue ! ue mcm mna now . me mcm mna .



susah ati me dgr babe tadi , mau menangis me babe , 1kali sejaa me jmpa ue ! me jalan tadi terbang pikiran baa buduh kau ! knpa laa baa begini kau neh ! huh .



me tunggu ue jak . ntah smpai bila :( klu tidak babe .



aku yang akan pergi .

sudahi kisah ini . (sunshine)

- tiadakaa cinta untuk aku yang boleh bertahan ? aku ingin merasa cintaa seperti dulu . yang membuat aku tumbang setiap kali . yang bisa buat aku senyum setiap hari . aku tidak mengharapkan orang yang sama tapi hadirkanlah seseorang yang boleh buat aku merasa perasaan itu kembali . aku teringin :(



bila aku tidur tiada wajah yang dapat membuat aku lena , yang ada cuma setiap kali aku mencuba untuk menyayangi namun aku gagal . aku tidak mampu menyayangi mereka seperti mana aku menyayangi seseorang itu . tapi sayangku sama dea suda lama terkubur , jangan risaulaa . cuma aku tdak berpuas hati aku sentiasa gagal bercinta . tiadaka yang kekal ? yang sempurnaa seperti dulu , yang boleh aku banggakan .



sehingga sekarang orang masi menyebut namanya dgn aku , mna tatak ? mana rafiq ? aku cumaa senyumm . biar pedih aku dengar namun aku sembunyikan dgn senyumanku , etu sajaa yang mampu aku buat , tiada lainn , menangis ? tdaa perluu . aku merelakan . aku sendiri yang meninggalkan . tdak guna menyesali segala .



aku cuma ingin sudahi kesakitan yang aku tanggung :) mencari yang kekal . yang mampu mencairkan ati aku yang keras seperti simen yang perlu ditukul .

dear you sunshine :)


ntahla apa qw rasa aku sema sumo skrg kn ? tapi mo . kau tau kan aku sayang kau ? kau tau kan aku tunggu qw ? klu qw mampu tinggalkan caca untuk aku , aku jugaa mampu tinggalkan sumo untuk kau . sbb aku tau tiada yang mampu sayang aku sekarang neh seperti mana kau sayang aku .


kau tau mo , dalam banyakbanyak cinta yang pernah aku rasa , cinta qw laa yang paling aku percaya :) yang paling jelas sekali aku nampak . kenali qw tdak siasia . kita calling semalam aku pikir qw nda akan text aku lagi , nda akan cari aku lagi , tapi ternyata qw masi hadir . dan itulah yang aku harapkan mo . menghadirkan diri qw :) semalam mo , aku betul2 mau ungkap "mo , aku rindu kau" tapi keluh lidah aku mo . aku mau ungkap "mo,aku sayang kau" tapi aku takut mo . momo sayang :( kalau kau bawa aku balik , aku terima , percayalahh , aku sanggup . ingat janji kita ? kau nda akan tinggalkan aku , begitu jugaa aku . if its means a lot to you . munculkanlah diri kau , kembali pada aku :( kita sudahi tekateki ini bersama .


this is for you :)  -aziansofianmalek

Friday, July 29, 2011

SENYUMAN KAU SANGAT BERHARGA :)

kau tau ?


kalau aku nmpak kau senyum , waa , hati aku mcm mau lumpat'lumpat gembira . kalau kau ketawa aku pun mcm mau ekut ketawa sedangkan aku ndaa tau apa yang aku ketawa . bila kau diam'diam aku pandai senyum sendiri tingu kau , sbb aku suka tinguu bila kau begitu . bila aku mau pandang kau , kau memang sudaa sedang pandang aku . dengar suara kau ketawa pun mcm air laut yang tenang jaa di hati aku . betul :) aku bahagia sama kau .


bila kau hilang , aku cari'cari . kenapa kau ndaa reply text aku ? kenapa kau ndaa jawap call aku ? aku risau . last'last bila kau text balik guna num urang lain aku senyum . sbb aku tau , kau sggup guna henpon orang lain hanya semata-mata mau bagitau aku kau teda kqdt atau lowbat . bila kau jalan aku marah bila kau nda bagitau aku sbb AKU BINI KAU , KAU MESTI BAGITAU .



saia jugaa mau begini . aku ingin mati bersama kau . yaa , aku ingin di masa ini .

kerana aku berjanji , aku ndaa mau kasi tinggal kau . selagi aku masi sayang kau .



aku pun mau buat sesuatu yang mungkin bukti aku sayang kau , hati aku , kasih sayang aku semua untuk kau . jika kau pun pergi apa laa yang perlu aku buat lagi tanpa romeo aku . sepaa laa yang aku mau rinduu lagi :(




i'll never leave you azian . cause i love you , yes i do . i,ll always love you and just you . even maybe you not mine again but maybe my heart is still for you . cause its just for you azian . 

Wednesday, July 27, 2011

termasuk ke duniaa mereka . sangat gilaa .

aku pun nda tauu , mcm mana aku boleh'boleh termasuk ke kehidupan mantaparia dan etu fashionissta . kerana aku becinta dengan leader mantaparia tuhh , semua sista'sistanya meliat aku anii mcm mau saja dimakan . mun ku anii tampar satu'satu tapi tdaa kuat tahh ku lai . dari situu tercetusnya permusuhan yang sehingga kini masi lagi tersimpan dan berlarutan , mulanya dari leader fs sehingga ke anak'anak merekaa gituu . terutamanya ex-gf tatak , sangatlaa aku benci .

pelbagai benda yang terjadi bila masuk ke duniaa mereka , ada yg kusangka baik rupanya saitan , ada yang kusangka saitan rupanya baik . orang yang sangat kusanjung satu'satunya elly co-lead fs . aku puji dan sngat aku suka pada mulanya tapi . kini kehormatan itu tdaa ada lagi setelah tatak dea miliki . fuhh . pelbagai perasaan aku rasa , ntah laa . seperti dibodohkan , ditipuu , bkn fs yang buat aku gituuu tapi tatak .

aku maluuu , setelah apa yang aku korban segala , aku terima penghinaan mereka , namun .. hmm . tapi takpalaa , etu mungkin takdir kan . terlalu mejaga tatak .


its time tuh wake up laa yien . etu mungkin dunia mereka . sahabat , pasing'pasing pasangan , cintaa mereka . apa kau mau peduli lagi , kini satu'satunya penghubung kami sama mantaparia cuma steffi , sbb dea masih sama ayong , aku dan fika sdhhh lama ditinggal zaman , tapi walaupun sdh tdaa ada apa'apa kami masih ada abang d group atuhh laii . kubie , jojie , apek , yang masi rapat sama kami . terutamanya paling aku sayangggg c jojieee . hahaha .


padam laa segala memori aku sama mantaparia .











neh kalii kau .










video


lihatlaa daku . menjadi minah rempit yang ndaa menjadi . bahahah .
susah kie bawa motor , berat banaa eh . tapi takpa . besttt buduuu .

kami menjelajah pi naik bukit lae .


first time aku naik sinii neh . ada pilak lagi limpas . lepas sudaa puass , kami pun pulanggg .


k lah . etu seja .

tdaa'tdaa guna punya cerita ba . haha

romeo datang dari langit , wahahaha !

ini romeoo ntah aku nda tau muncul dari mana , ntah bila start aku jatuh cintaa yang aku tau memang sudaa lama . duluu , sebelum kami rapat'rapat . esehh . anuu ba . time kami men tegur'tegur gituu jaa situ memang start suaa aku minat'minat dea neh . aku ingat lagi tahun lalu 2010 tuh asal aku nampak dea aku tarik semua kawan aku punya baju , peduli laa sepa jaa trus aku ckp gini " naa , tuh momo ! pujaan atiku" astgaaa . aku masi ingat ohh aku ckp gituuu , shitnya . setiap kali aku nmpk ini la yang aku ckp . haiyaa . ada lagi time merentas desa tuh aku pulang sama dea , yai , beraninya aku .


nda lamaa gitu time sukan schl 2011 tuhh , time latihan lompat tinggi aku cari'cari dea . sbb aku dgr'dgr dea ikut lari tapi tedaaa pun muka dea pegi latihan . jadi siok'siok sudaa aku ketawa'ketawa sama c khair neh tiba'tiba c bibah bilang dengan mekongnya "naa yien , momo . PUJAAN HATIMU" apa lagi aku neh "mana bibah ? mana ? " trus bibah tunjuk , nduu . sana dea tengah gulung bendera raja udang dea tuh , apa lagi aku neh kunu senyum'senyum sendiri , bahahah ! time neh aku tengah perasan'perasan sendiri baa , besaa laa . 




skali yang time pertandingan sua aku tuh lompat tinggi tuh dea bilang dea mau tinguk aku lumpat , tau kaa time aku mau lumpat tuh aku pikir deaaa ja . yalaa , dea bilang mau tingu aku , tapi muka dea tedaa aku nmpk . time percubaan lumpat tuh aku ndaa dapat . aishhh , kecewa baa aku tuh . skali time aku testing'testing kan lumpat'lumpat aku ternampak beg dea , trus senyum laa aku nmpk dea kunu . skali aku lumpat yang kedua kali punyaa matai kau pann . dapat trus aku neh . mcm moviee neh baa . harapan kan dea . JOHAN lagi aku tuhh , hahaha , pa lagi , bangga laa aku .


last'last time 04 JULAI 2011 dea bawa aku kapel . mcm sekitar jam 5 lebih tuh dea bawa sua . hahaha . aku terima laa . yang lawaknya kan aku suruh dea post di wall dea yang dea suka aku , betul'betul juga dea buat . haha , malamnya relationship sua .




baru'baru neh kami gaduh gara'gara c burung hantu tuh , aku ndaa suka ba dorang tuh sama'sama . kalau dorang tuhh mcm besaa'besaa jaa ndapa , neh ndaaa . kalah'kalah kapel duluuu . sampai break'break ba cemburu tinguuu dorang . apa lae , kena'kena aku lae yang kuat cemburu ndaa tentu pasal aku pantang betul nampak tuh semua . cepat sensitif kan orang bilang , baru sikit punn gilaa'gilaa sudaa aku tuh . smpai aku merajuk baa . nda aku pandang dea , apa lagi senyum . sakit ati kan aku sama dea , bulih'bulih time aku text dea pegi marah dea , dea reply "terserah" apa lagi , sepaa nda sakit ati kan kena ckp gitu kena'kena lagi fresh'fresh kau punya HOT tuh . time tuh pun memang aku tekanan jugaa tuh , banyak tuwl masalah aku time tuh . marah'marah orang ndaa tentu pasal , betul . aku rasa macam mau gilaa aku pikir masalah aku . mintaa'mintaa mati lagi . astgaa aku ingat lagi . aku minta matii juj , nda tahan aku . sandi ehh . kena'kena lagi momo buat hal , naa , dilayan trus . akhirnyaaa dea pegi rumah aku pujuk aku sanggup neh naik kereta waway . aku kasi maaf jugaa dea baa . haha . sandi jugaa aku nda tinguu senyuman dea tuh .


sebenarnya baa kan , aku terharu neh baa tinguk blog dea . baru jaa tuh aku terbaca . sweeettttnyaa kau papa ! cayaa laa kau pa , kau laa di hatii baa . nduu . dengar lagi lagu blog dea yang aku suka tuh , yeaaa . hari'hari tuh aku rinduu mau dgr lagu dea . nda sabar'sabar mau pulang schl mau dgr lagu dea . smpai aku hafal lirik dea , hahaha . seriously aku sayang dea :) aku mau lamaaaa'lamaaaaaa sama dea .


"jangan kasi tinggal saia selagi saia masih sayang kau"
( dont break your promise papa)

ily .
 

MALAR MIMPI KASI MAIN PERASAAN AKU !

errggg !

aku mimpi lagi , sangat tersangat memilukannnnn juj . tau kenapa ? aku mimpi dea . sepaa lagi kalau bukan c abdul rafiq . tedaa laa . first begini critaa dea . aku naik bas pegi ip . bas yang aku naik tuh sangattttt buat aku mcm mau nangis . etu laah bas yang aku dan the other mantaparia termasuk tatak pegi sewa time pegi kionsom , time tuh kami baru kapel balik stelah break dua hari . time tuh mmg sadis mnunggu jawapan dua hari . hmp . jadi aku tinguu'tinguu laa sekitar bas tuh . aku ingat mana dea duduk , apa dorang critaa time d bas tuh , dorang ngumpat apek , kami ketawa'ketawa , semua kenangan dalam bas tuh aku ingat . shit ! kenapa laa aku ternaik tuh bas .


bila aku sampai d rumah antie aku , aku teingat dea . ingat , ingat dan terus ingat . maki'maki ndaa berenti . ampas'ampas semua benda apa yang ada d tangan aku , trus aku cuba tidurr . sangat menyakitkan hidup begini ~


bila aku terlelap bersama kesakitan yang aku alami sebentar tuh , aku termimpi pulaa dea . dea datang tmpat aku dan sambil dea menangis dea cakap "imy" lalu bulu roma aku bediri , aku pun turut menangis bersama . kemudian aku berlari ke arah dea dan yea . aku peluk dea . aku terasa seperti aku sedang memeluk dea . tanpa aku sedar ,


aku menangis dalam mimpi ..


jam 3 petang gitu aku terbangun gara'gara mimpi yang sial neh . arggg . lepas tuh aku diam'diam laa . nda tau sudaa aku mau buat apa , jem otak aku begini . aku remove cewek dea d facebook aku sbb dea like'like status aku dan itu buat aku teingat lagi sma dea .

terasa mcm aku mau bakar diari aku yang ada cerita dea sama aku , bakar baju deaa , bakar segalanyaaaa ! aku mau kikis nama dea d meja aku , d dinding bilik aku , di bantal aku , di HATI aku ! aku sangat inginnn .

kau kuatkanlah semangatku YA TUHAN . kau berilah aku semngat yang telah pergi di bawa angin . kuatkan laa untuk aku mengharungi segalanya yang dea tinggalkan bersama aku .

dont come back at all ~

Tuesday, July 26, 2011

who do you think you are

i know i can’t take one more step towards you
cause all thats waiting is regret
don’t you know i’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most

i learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms

ive learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back



who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
dont come back at all

Friday, July 22, 2011

UMPAMA DURI

kau umpama duri yang tumbuh d hati saia . terlalu sakit untuk aku simpan oleh etu aku singkirkan kau dari hati saia dan saia harus buang engkau jauh'jauh dari saia . saia tdaa mau lagi nmpk duri mcm kau . tapi bagaimana harusku elak . dmana'mana ada saja kau duri . kau terlalu dekat dgnku duri . jika aku kuat aku ingin pindahkan kau duri dan tanam kau d tmpat lain . agar kau pergi jgn sakiti aku lagi . itu terbaik untuk kita .


dea masih pakai rantai milik aku . tapi aku sudah buang rantai dea dengan cincin etu sekali . aku tidak mau lagi memakainyaa . jika aku pakai etu cuma mengingatkan aku sama dea . cuma satu yang ndaa dpt aku elak . baju dea .




etu baju dea . aku nda dapat elak . aku sudaa terbiasa bawa tidur . memang nda dapat tidur klu tdaa baju dea . aku sggup cuci tengah malam kalau masi kutur . aku sggup tggu smpai kering baru aku bawa tidur . trust me . aku pernah buat gituuu . kesanggupan kn . aku ingat lagi smpai 2bulan aku ndaa cuci baju dea . sbb ada bau minyak wangi dea . ndaa hilang bau dea . tuh laa aku nda cuci . betul . 2bulan tuhhh . lamakan ? tapi ndaa bau aa . wangi jaa . skali sudaah 2bulan gituu aku pegi pakai , first time aku pakai . trus tepaksa aku cuci then bau dea pun hilang . sudaa 2 atau 3 hari gituuu , aku bagi tuh baju balik . aku suruh dea pakai lepas tuh kasi wangi  baru bagi aku balik . time first time aku minta baju dea . dea mau bagi ak baju E.X dea warna putih . tapi dea tukar fikiran sbb baju yang dea bagi aku neh sangat bermakna sama kami sbb time first time aku ngurat dea , dea pakai baju neh , time dea kena suruh minum tapai n pamping 5kali sambil buka baju oleh samseng kat tempat kami time kami baru abis dating pun dea pakai neh baju , lepas tuh aku nda ingat sudaa tapi memang byk yg terjadi ketika kau pakai baju neh . sbb etu eaa bermaknaa . dea yg bagitau aku :) 



aku mau buang sudaa tebiat aku tidur dgn baju dea . smlam laa aku tidur kan tahan'tahan hati jaa aku pegi lipat baju dea dan simpan dalam almari . skali jam 2 pagi aku tebangun . skali aku tersedar aku tidur tadi ciumm selimut aku . terbiasa ohh . mcm mna aku mau buang tebiat tuh kunu , paksa laa ari'ari cium selimut neh . atau aku cium jaa baju aku kaa . haha . i'll try ..


gmbar kami belum dea delete d facebook dea . lepas tuh ada gmbar dea kn dea edit ada nama aku . etu pun dea belum delete . tapi aku . aku sudaa delete . baru jaa tadi . semuaaa aku delete . kasi hapus segalanya . well aku happy :)


oh yea . dea skrg ada ganti sudaa . syukurlaa . well . aku laa manusia yg first tau dea kapel sama elly . sbb time tuh aku jumpa dea , bagi beg deaa . orang yg call dea time kami dua orang cerita'cerita tuh c elly . emm . elly bawa dea kapel . lepas tuh dea mcm terjun curam tanpa payung terjun pi terima c elly . dea trima perempuan tuh masuk d hati dea dan rasminya dea  sbagai pengganti aku , dan betul'betul dea trima d sebelah aku seja . haha . aku ketawa jaa dgr drg beckp . tdaa apa laa . biarlaa dea ada pgganti sdaa . bgus laa sdaa tuh kn . jadi kami hidup laa dgn haluan masing'masing :) aku harap dea bahagia , seperti mana aku bahagia . 



jadi aku harap dea jangan buka laa rantai aku tuh . aku tau dea akan tetap pakai . cuma aku jaa yang buang rantai dea . yalaa , bagus lae tuh . momo buka gelang syalin . aku pun buka la rantai tatak . adil papa .

k lah .

Tuesday, July 19, 2011

aku tidak ingin samakan kau dengan yang lain .

saia tidak ingin samakan kau dengan yang lain . aku cuma ingin kau bahagiakan aku . aku pun cuba mau bahagiakan kau kan ? terlalu awal untuk aku berprasangka buruk . eaa . aku sayang kau . aku sudaa MULA terima kau . harapan aku cuma kau buat aku gembira . gembira seperti selalu . aku tau kau sudah buat . but thats not enough .

kau jaga hatiku . aku pun begituu .



kau tau kaa . mcm'mcm masalah aku sekarang . aku sendiri nda tau mcm mna mau handle . tekanan jaa aku balik'balik . banyak benda aku pikir . sakit ati , sedih . mcm'mcm laa . aku tanggung neh semua sendiri .


first kau pakai gelang dea . aku diam'diam jaa . nda aku mau bising sama kau . ndapa baa . pekara kecil . biarpun dalam ati aku neh sedikit terganggu . bila kau buka . kau nda pakai lagi . happy betul aku . nduu . tapi aku buka fb kau . kau inbox sama dea . aku bukan marah kamu berinbox . cuma aku kecewa kau delete . knpa ? aku fikir kita nda akan rahsiakan apa'apa . kita saling cerita dgn ati terbuka . silap aku tau . kau tau . sbenarnya , aku mula bahagia baa sama kau . eaa . kalau kau text aku . aku nda berenti senyum . hati aku selalu mau rindu . aku nda lepas mau ckp ily . begitu juga imy . kau layan aku dgn baik . aku gembiraa . sangat'sangat gembira . aku sayangggg betul sama kau . aku sudah dpt lupa ex aku gara'gara kau . itulah keajaiban . miracle org bilang . kau tau ? aku takut betul kehilangan kau . gelap hidup aku kalau kau pun pergi . aku teda sepa'sepa . aku cuma ada kau :( aku sayang kauuuu .




thankx for hurt me :) sedikit menghargainya .

apa'apa pun . kau dihati aku .

aku sukaaa sekali sayang :)

baru jaa ba kan aku sama kawan aku becalling . "jan kau kasi rapat dorang " aku pun bilang "eaa . lek kau . ndaa tuh . ndaa " skalinyaa baruu jaa terbuka pintu ati aku kan mau pegi buka fb dea . ndu . hancur jiwa juj . bkn lagi hati . JIWA . "yeaa , bgs la . jn risau ba , nda jga kta b'pisah tu " baa yalaa . nda laa kamu bepisah ba . sepa laa aku mau kasi pisah kn . bkn apa laa . tapikan . ergggggg . sakit ati pulaa aku kan . knpa tuh ? maka . ari tu aku eaa'eaa btl mau drg bebaik . tapi . naa rayang . mcm'mcm betul masalah datang neh ari . sudah laa tadi aku gilaa d schl , punyaa tekanan aku . mau ukir senyuman pun mcm nda mau jaa aku . skali aku plg sama dea ilang tekanan aku , lepas tuh aku nmpk lae yg bkn'bkn . alamaaa . etu laa aku bilang baa . kasi mati laa aku . nda sanggup baa aku idup sengsara abiss neh . sialnya idup aku begini kan . somebody laa . sepa benci aku cuba luk kamu bunuh aku neh . telampau sudaa tekanan aku neh . telampau ! kimaaaa ~



tulunglaa ba sepa bulih kasi tenang aku . aku mau nagis neh . kena'kena lagi malam sunyi'sunyi teda orang neh . berabiss neh kluar air mata . aishhh . nda sanggupnya aku . nda sanggup ! kasi butaa la mata aku neh . kasi ilang laa ingatan aku . mcm sial sudaa aku sini neh . sakitttttttttttttttttttttnyaaaaaaaaaaaaaa ati aku !



mana'mana jaa la . aku sentiasa sokong kau papa . apa'apa jaa . i always be behind you . biarpun aku tidaklah seberapa ikhlas .

:'(

Monday, July 18, 2011

kau pergi kini . aku rela :)

semalam aku jumpa dea . aku bagi barang dea . first skali saia nmpk dea datang tmpat aku , aku susah mau pandang . tapi aku angkat juga muka aku dan senyum . aku bagi dea rokok 5batang . trus kami stay kejap . tmpt dulu kami slalu dating , tmpat mama aku kejar kami , mmg org bilang tmpat kami baa . trus kenangan mula menyelinap . tapi aku singkirkan . jangannn kau muncul . lepas tuh kami cerita , masing'masing ketawa . sembunyikan segalanya . padahal , aku tau . sebenarnya kami kekok . cuma kontrol . aku tanya dea pasal nownie . dea ckp "dea tuh cuma tunggu jawapan aku , aku masih mau single" lepas tuh ada org call dea . then bateri mati . dea ckp dea mau pulang . aku tinguk dea tajam'tajam . trus dea senyum . dea ckp "nnti aku datang balik" bila dea melangkah pergi aku dengar dea nyanyikan lagu kami . dea ckp "aku yang akan pergi bila kau enggan memilih" aku tutup mata . aku hembus nafas . dalam hati aku "bagus kau diam sanaa anjinggg . jan kau nyanyi tuhh" dea sengaja . mengungkit segalanya . bila kau datang balik bang afree ada . jadi bang afree crita pasal diri dea , tapi kebanyakannya menyindir kisah aku sama tatak . tatak ckp "depan'depan trip baiklah , tapi kalau blkg'blkg lain sudaa" benci kau jan kasi tunjuk d sana . klu aku yg kasi tunjuk naya kau sana . bila aku sudaa bosan , aku pun mula rindu momo , aku bilang aku mau balik . bang afree bilang "salam" jadi aku salam dengan penuh hormat . dan aku sedar tatak bediri betul'betul sebelah aku tapi aku langsung tidak pandang . aku terus melangkah pergi jauh dari dea tapi mulutku sedang mengukir senyuman kerana aku percaya . aku sudaa bahagia . aku tidak perlu dea , dan aku pecaya aku sudaa dpt lupa dea . aku tidaa tahu . bahagianya aku ketika aku tidak salam dea , haha . kena kau ! tapi sorry laa sbb aku remove kau dan kwn'kwn kau . "kau remove ayong kan ...sama acie" haha . aku tau , memang kau check facebook aku guna facebook kwn kau sbb aku remove kau kn . malangnya aku awal betindak baa :) aku pandai kan . apa pun . selamat berkawan kekasih lama .


 
bye .

Tuesday, July 12, 2011

mencari cahaya baruu

dimana kan ku cari ganti serupaa denganmu wahai kau yang dulu .


mencari kebahagiaan yang aku tidak tahu dmna aku harus mencari . aku mengharap aku jumpa cahaya yang dapat mencipta senyumanku yang sudah hilang . hilang dibawa angin . 

aku terkejut seketika mendengar abang sepupunya afree jumpa aku . dea ckp dua hari yang lepas c tutak ada bercerita sama dea , dea ckp tutak mau rujuk balik . aku nda tau mana satu aku harus pecaya . sbb dea buat aku pecaya yg dea betul2 benci aku . ada gembira tapi dalam masa yg sama ati aku resah . ih . knpa baa drg neh suka bagi aku harapan sedangkan aku teringin mau bahagiaa . bila aku sudah kecapi bahagia tuh aku mula dgr mcm2 cerita yg buat aku mengharap kembali . aku tdk percayaaa .

aku cuma mau bahagia dgn azian sofian .

:(

im sorry ~

wahai kau yang dulu

jika kau masih sayang tapi kenapa kau buat aku percaya yang kau betul2 benci aku . 


kau ingin merujuk kembali tapi knpa kau katakan yg kau tdk perlukan aku . knpa kau terlalu ego disaat kita betul2 d hujung tanduk :( knpa kau tdk ingin merenung jauh dan runtuhkan segala keegoan kau . aku sengsara sepanjang hari terkenang kau . aku sayanggg kau . knpa ? knpa kau mau ego ? aku tau kau syg aku . aku tauuu . 

kerana aku pun begituu :(

Monday, July 11, 2011

the STOLEN

azian sofian abdul malek


Lihat ku disini
Kau buat ku menangis
Tak ingin menyerah
Tapi tak menyerah
Mencoba lupakan
Tapi ku bertahan



Kau terindah kan selalu terindah
Aku bisa apa ‘tuk memilikimu
Kau terindah ‘kan selalu terindah
Harus bagaimana ku mengungkapkannya
Kau pemilik hatiku
Mungkin lewat mimpi
Ku bisa ‘tuk memberi
Ku ingin bahagia
Tapi tak bahagia
Ku ingin dicinta
Tapi tak dicinta
Kau pemilik hatiku

:)


saia rinduuu :(

saia rindu c azian sofian :( pehh . alangkah 1ari nda nmpk dea d schl tadi . alamaaa . puna bidaaa . maka 1schl jugaa . satu hari aku befikir dea neh . ndu . hp aku pun sama adik aku yg babi tuh . kimek . nda laa aku dpt call dea .

malas betul suda aku mau dgr chat2 kwn2 aku dgn c tatak neh . menyakitkan ati aku jaa . tapayah laa ba kasitau aku . aku tidak juga mau dgr cerita dea tuh . ih . peduli laa ba dea . dea mau buat apa ka , etu kaa , ini kaa . baa biarrlahhh bh . lagipun aku sudah remove dea dari fb . eaa la . buat apa aku friend sama  dea . kin sakit ati jaa . ngam lae aku remove . puii .

kau tidak abis2 dengan kau punya EGO . kau tau kaa kau ego ? aku harap suatu hari someone dpt kasitau yg kau neh ego ! dan kau tersedar laa kae ?! dei .


kau umpama duri d dalam hidup saia :(

terlalu susah untuk aku lupakan lelaki yg sangat aku sayang . dan mungkin aku terlalu sayang dea krana dea adalah lelaki yg paling lama bersama aku . aku tidak menyesal atas kehilangan dea dalam hidup aku . kerana aku sudah bebas dari segala penderitaan dea . bebas dari segala penipuan yang dea selalu cipta untuk aku . mungkin aku terlalu bodoh sedikit menerimanya ketika aku dicurangi . ntah apa yang aku fikirkan . terlalu sayang hingga sanggup diperbodohkan . namun aku besyukur akhirnya Tuhan membuka mataku . aku berbuka hati melepaskan dea walaupun pada mulanya aku tidak ingin . setelah aku jumpa lelaki bernama azian sofian abdul malek aku sangat bahagia . aku tidak lagi berfikir tentang lelaki yg menyakitkan itu . aku mula ketawa . dea membawa cahaya saat aku kegelapan . dea menerangi setiap sudut hatiku . dealah cahaya hidupku dan mungkin dea telah membawa semangatku kembali . aku tdaa tau dapatkah aku dan dea bertahan atau mmungkin sama sajaaa semuanya . aku harap tidaa laa .


nafasku .

matai !

Tuesday, May 17, 2011

- SETIAP DETIK -

setiap detik engkau yang datang dalam mimpiku . setiap siang malam menggangguku . tak lelap tidurku kerna dirimu .

setiap waktu engkau yang slalu menghantuiku . tak pernah lari dari fikiranku . tak mahu hilang dari ingatanku .

tahukah engkau saat gelap datang aku masih mencarimu . engkau dimana .

setiap waktu engkau yang slalu menghantuiku , tak pernah lari dari fikiranku , tak mahu hilang dari ingatanku .

tapi mengapa saat ku terjaga kau masih tak disampingku . sampai kapankah aku menantimu . selalu menantimu ..

setiap detik aku memikirkanmu , setiap detik rindu meracuniku , setiap detik teringatku padamu . setiap detik apa terus begini . ku mohon dengarlah rintihan hati ini , yang kucurahkan seraya aku bernyanyi sampai kapankah aku terus begini , ku harap kau kan kembali kepadaku .


seperti aku jatuh cinta kali pertama padanya jika aku mendengar lagu ini . perasaan rinduku membuak2 pdanya hingga kadang2 aku gila memikirkannya .

kalu sudah cinta , semua pun dasyat !

Monday, May 16, 2011

jangan pernah kau tipu lagi .

jangan pernah kau tipu aku lagi . kerana aku tidak ingin ditipu lagi . jujurlah pada hubungan ini . jangan ada penipuan , yang ada hanyalah  kejujuran . biar mcm mna punn jangan sesekali kau tipuuu ~

aku kan cuba untuk jujur , aku kan cuba ~ aku teringin sekali bagitau kau sesuatu . tapi aku takutt ~ aku takut aku kehilangan kau . tapi kesalahan ini terus menghantui walau mcm mna aku sembunyikan . seperti meronta2 ingin ku luahkan saja . tapi aku takut ~


ku mencoba untuk terus bertahan denganmu . walau mcm mna sakit hati ini tapi aku kan cuba untuk terus bertahan . tidakku ingin menyerah . kau pemberi semangatku untuk terus bersama .



walau kakiku tidak mampu untuk berlari namun kan ku berdiri mengejarmu jika aku harus berlari . biar hati ini pecah kau buat namun kan ku ambil satu persatu cebisan hatiku , dan ku kan perbaikinya untuk meneruskan bersamamu .


sampai mati aku sayang , sampai mati aku cinta . kerana kau laa yang selalu memilik hati ini .


cuba lah untuk bertahan bersamaku tutak .

really need ue in my life ~

i miss you .

:((

orang bilang kan , PAST IS PAST baa ~

AKU TEA BOLEH LUPA BAA . AKU SAKIT ATI , AKU MERANA KALAU AKU INGAT BALIK . SHIT WOO GINI TAU ~


benda tuhh terus menerus menghantui aku , sudah puas untuk aku cuba melupakan tapi aku tidak mampu . betul apa yg dea ckp . kalau aku terus2 ingat hubungan kami boleh hancur . eaa ~ skrg mcm aku tengah cuba mau lepaskan dea ~ tapi kadang2 aku terasa mcm aku tidak ingin melepaskan sebab aku tahu satu hari nnti aku akan menyesal dengan tindakan aku yg terburu2 . tapi aku sengsara mengingati semua neh . aku rasa mcm aku laa yang bodoh . aku sakit aty baa :(( why dis always happen if bercintaa . kenapa mesti mao curang baa . is that not good enough you have me hah ! tea cukup kaa lagi cintaa ~

nda baik baa kasi main perasaan tuh . kalau becinta serius laa waa , jan curang2 . kalau mau curang , kasi break laa tapi jan curang . aku pantang waa kena2 gini nhe . nda suka lam seumur hidup aku ~ kadang2 aku mcm mau jaa kasi cerita dea aku masih ndadpt lupa . tapi aku takut nnti dea ckp len2 waa . etu laa aku malas mau crita . shandi oo , kadang2 pndai nanges sendiri juga aku tuh kalau ingat . mcm sakit betul aty aku . smpai aku gosok dada aku tuhh kesakitan kan . nduu . perit bush . bidaa o !

aku sayang waa , tuh laa gitu . nda lama lagi kami 8bulan . 2hari lagii , aku mau btl kami smpai satu tahun . aku mau btl rasa mcm mna tuhh rsa kapel satu tahun , nda pernah2 lagi aku rasa , paling lamaa pun 5bulan lebih . naa etu jaa laaa . aku pun nda sangka2 kami boleh lama . pehh . tapi aku rasa mcm xda guna kami 7bulan lebih neh selepas kena curang .. ea , len aku rasa neh . ee ! aku mao nanges !

kadang2 aku rasa mcm dea bosan sua mha aku , yala , byk baa pulaa cewek tuh gila mha dea . terutama c ALEN . pukimaa neh pempuan neh , lau aku xtahan sua mati laa kau ! aku serang facebook kau tuh . ih !

back to story ~

selalu status dea kan kin panas neh , ada jaa dea post sal cewek laa , aku ingat waa semua cewek gete d fb dea ,termasuk cewek yg dea p begete juga .

jojo hamid , al-alen , wana , ceceh , lysa ,


pehh , pedass juj lau d ingat !


rindu aq mha AZIAN SOFIAN . gaduh2 neh ba , haha .


btw , i miss you everyday kamarul bahrain siregar,mohd safwan b. asan ali .



and i love you so much abdul rafiq abdul rahim .

shafiqah irrnada punn :)

Saturday, May 7, 2011

semua pasal kao jaaa baa !

yaikss , benci ku pan . mengapaa oo mengapa . asal tinguuk fb dea mcm setatae sejaa yau . pakiuuu tuwl . mana lae cewek chat dea pggil SAYANG . yg satu neh lae mau mrajuk2 . lau dea nda layan , aku ok lae , neh ndaa . sibukk jugaa dea mao begete2 , aish . antiiiiiiiii aku juj sma etu cewekk , haiyarr , kalau aku aa , napa laa orang panggil aku cintaa ka , baby kaa , sayang ka , apa kahhh , deam2 jaa pun , nda aku melayan , biarpun aku kenal ! nda jugaa aku kegetean mao layan , sbb aku ingat kao , deh , nda pndai paam perasaan aku waa dea neh . apa yg aku laran etu jugaa yg dea buat , aku bilang jangan , dea buat jugaa , degil mcm batu kepalaotak dea neh tau , susah bana tek mao handle , pening2 pala aku mau kontrol , kontrol punn aku nda brapa jugaa waa , dea pi clubing , aku deam2 , dea merokok aku deam2 , dea jalan nda kasitau pun aku deam2 , dea nda balik umh kaa apa kah aku deam2 , bkn aku kontrol , tapi aku tea sukaaaa waa ada cewek nhe dalam hidup dea neh yg gete2 nhe, nda nmpk kaa relationship etu , baabbbbiiiii .

bukan dea pikir perasaan aku :((

dea ingat diri dea jaa , sakit ati aku bukan dea peduli , shandi waa ati aku nmpk benda2 gini neh , nda aku suka , aku tau kawan2 jaa , tapi pikir waa , ee , byk sua aku nmpk orang bilang kawan , last2 jatuh cinta kita yg kena kasi tinggal , aku bukan apaa , aku jaga dea jaa , etu jaa .

aku takut dea kena ambik dari aku :((


ndapa lao aku neh yg xda perasaan sma dea sua , neh nda . mcm masi fresh lae neh perasaan mao dbuat gini lae . shandi juj kena gini neh , hmmpppp ~


aku selalu inginkan kebahagiaan ..

dan aku mao kebahagiaan etu dari dea . bkn dari orang lain . aku nda mao perasaan aku larii pi tmpat orang lain , dea belum pernah tunaikan apa yg aku inginnnn sangat . aku belum pernah pelukkk dea , aku belum pernahhh ciumm bau dea . ak nemao minyak wangi . smpai aku nda dpt cam bau dea apa . 
ee . aku mau pelukk dea baa ! bencii :((

- budu nhe aniqq kol2 aku -


i love you baa cintaa .


ada baa , aku mimpi dea . 3kali dalam satu malam . wau . tapi aku lupaa . biar laa tuh .


nahh , ndada dea balikk rumah neh tau , kedapatan c kawan ! embaa .

*out



Friday, May 6, 2011

ntah neh , kao baca laa sendiri .

GRRRRRR ..


bencinya aq poo . ee , benciiiiiii ~ malas aq oo . aq buka fb dea trus derek cewek etu chating , pujaan aty lae tuh dea pggil , padahal ad bf sua , kimbettt ~ last2 aq ngaku cewek dea ~ tapi kannn . trus bebaik nhe , yaikss , bidaa o gituu . ndapa laa tuh . lama aq nda pos aty nhe mha dea , alangkah , ckit kami break etu , saket aty ku pan . matai 

[ ahmad qusyairi dato sharin ]

nda abis2 kasi main pempuan juj . len bana ula laki ini . kin kita takut pulak , sayan tuwl . btw . tiba2 nhe baa aku dgr lagu FIREFLIES , laguu kami pulak etu duluuu . then aq teingat segalanya neh trus . dmna aq tumbuk dea , astgaa , gara2 curang . babiiii . tidur sama dea . makan sama dea . nduu . jalan ngan dea . tapi kannnn . bidaa juj dea skrg . yai . bidaa tuwl neh . matai . yg penting aq tingu exgf dea tuh yg baru2 neh , abss naa wall dea .. yg ketara neh baa kena kasi tinggal or ntah watever . then yg exgf dea yg dulu2 semua menyibuk kasi tau perangai buruk dea . aku rasa aku jaa yg xda sna , euww , past is past yauu , ndaaq mau nyampuk kes dea lae . :) aq ada pengganti sua ..


len jugaa cerita .

REL or KAMARUL BAHRAIN SIREGAR .

lama aq nda nmpk anak ini juj , sejak break then nda lae nmpk2 , adalah satu dua kali gituu , etu pun asal jumpa aq jalan laju2, matai ~  slalu dea mha c kucai nhe laa . c buduh nhe . skate jaa dea nhe kali kan d perdana park . tuh laa nda nmpk2 . panjang sua rambut dea . teetttt . tau lae nhe .


kenapa cinta aq nda online nhe aa . aishhh . rinduu aq sama kao twuuthack :) iloveyou


tadi aq betumbuk mha adik aq , lebamm juj tangan aq pi tumbuk dea , kuat kali kan aq tmbuk . tapi tangan aq d bahagian siku laa paling shandi , calar juj . merah2 lae bebekas , kimek , lepas tuhhh kena ampas lae pala aq pakai bakel(kepala tali pinggang) tuhh , naa  mana kao cari adik gilaaa . mao kasi mati aq , 

bhaa , abang aq mao un9 , bising tuwl . gudbye .

*out

Monday, April 25, 2011

maty naa rayangg ~

ini kalii laa kau . bikin panas juj baca message . anna . nasib aku sayang . lau nda . kimaaa . byk pulaa pempuan gete zaman skrg kn ? baruu aku tau nhe . bidaa ow . mana lae ex dea nda brenti penyakit sawan babi . aish .


aku benci sama NIQQ STEWART .


bestu tuwl eskep nhe tau . mampan kita mw nek bukit .ada pilak pucat aku trus . nnti kna rogol . mampus kita . 

dea CURANG .

*out

Sunday, March 6, 2011

aku juga penatt begini .


kau penat dengan aku ?


penat aku pernah kau fikir ? aku pun penat kena buat gini , kau besuap-suap sma perempuan lain ! kau nda dapat bayangkan ka mcm mna perasaan aku ? betul-betul depan mata aku kau masih selamba jak sedangkan ati aku terbakar sua tengok tuhh ! yea . dea memang KAKAK aku tapi aku nda pernah pecaya sma dea . aku sudah cakap sma kau tapi kau masih nda mw dengar cakap aku . aku nda suka ! kau tau kah dea PERNAH rebut seseorang dari aku sebelum nhe sampai aku TRAUMA tahap gaban ! sebab itu aku nda suka kau dekat sma dea ! kau nda sedar kenapa dea buat gitu depan aku ! kau nda sedar knapa dea suap kau depan aku ! dea buat tuh sbb dea mw kasi tunjuk aku yang dea dapat pikat kau ! dea dapat buat kau gitu ! dea buat gitu sbb dea mau kasi sakit ati aku ! kau nda faham ! aku sudah lama hidup sama dea ! aku tahu setiap langkah dea ! aku nda mw BOYFRENN aku kena buat gitu lagi ! kau nda taw lepas tuh dea buat apa ! lepas dea buat kau gitu , dea buat kau jatuh cinta ! dea gunakan kecantikan dea tuh supaya kau jatuh cinta , lepas tuh sdh kau malar2 rapat sama dea nnti dea kasi tau aku "ee , qw tgk ba bf qw nhe , xms2 aku , sdh ada qw , mw jgk xms aq" aku tahu dea akan ckp gitu sbb dea penah buat aku gitu , bestfrenn aku sendiri tahu langkah dea , tujuan dea mcm mna , aku bgitau kau tapi kau nda pernah maw faham , malah kau nda pernah mw pecaya ! kenapa ??? kenapa kau buat aku begini ??knpa kau nda faham ? hancur ba ati aku nmpk kau kena buat gitu , hancur baa . aku tahan2 kemarahan aku sama kau , aku malas mw gaduh sma kau , aku pun penat ba begini , aku penat . jan kau fikir aku diam2 tapi ati aku sakit ba , sakit ! kau sayang aku ba kan ? jdi kau faham laa aku , kau faham laa knpa aku cemburu begini , kau faham laa , aku nemaw trauma lagi , cukup la aku terseksa dulu oleh dea , cukup laa , aku takut mw rasa balik , aku takut ~ pless la jan buat aku begini , ples laa . kau penat dgn gaya aku , yea , aku tahu aku over .......... aku minta maaf . aku sayang kau . 



aku harap kau faham .. ily :')

Saturday, March 5, 2011

dunia ini memang gilak

tidak malu check blog aku bhaa !
 qw pikir qw sepa ?
teii , mcm trip nhe ba tuhh laki , mcm sial nhe . dea pkir lau dea benci aq , terhegeh2 kah aq mw bebaik sma dea , naa, FUCK YOU . sial tuwl , suka ati laa ba , apa2 mw nyibuk , tduh aq mcm2 lgi tuhh , nduu . ba peduli laa , aq dem2 jak , mlas aq mw melayan gaya bduh2 kmu tuhh . asalkan aq bahagia ... cehhh waa

benci aq nehh skrg , malas tuwl aq lau dea un9 , mcm shit tuwl ow , cewek jak dlam kepala otak dea , nduu , xpaa laa , berkan jak .


Friday, March 4, 2011

i dont belive you !

aku buka fb dea , byk tuwl cwek , sakit aty ba aq tgk , aish , kimaa , ee , mntang2 lama aq tea kontek dea , suka2 ati dea laa mha cewek sna , ee , apa kes nhe qene ? nahh , mati qw , kna like status saia ulih dea , sedar jgk qw nhe pok silap cewek ? nduu . pecahh laa ini ,aish .. broadband pun tea kna bayar sua , mama aq nemaw bayar , biar laa ba , ee , nahh , ini mlam aq kol dea , ceramah luq telinga !!

Tuesday, March 1, 2011

SALAH KAH KMI BERSAMA ??

marah ?


yea , aq marah . time befday aq tekanan . knapa ? knpa kamu nda boleh biarkan kami bersama ? salahka kami bersama ? salahkah kami jatuh cinta ? salahkah ? aq sendiri bingung , aq bingung memikir , aq takut , aq takut dea temakan hasutan kamu , tapi aq tahu dea kuat , dea mampu mengatasi , aq tahu dea nda akan tinggalkan aq , biarpun keputusan yang dea buat agak mengecewakan , tetapi aq tahu etu untuk kebaikan aq , dea nda mau aq sakit aty , dea nda mau aq terus2 dbenci , dea buat neh semua untuk aq . demi aq ~


hari tu aq buat note tentang bekas kekasih dea , dea akan marah klu dea tahu , tpi .. bila dea tahu dea cuma berkata "ue diam2 jak larr , biarkan drg " aq fikirdea mrah , tpi aq tahu d sudut aty dea , dea kecewa dgn aq ,

aq rasa besalah , mungkin byk perkara yg aq buat memalukan diri sendiri , juga memalukan diri dea , tpi dea cuma berdiam , dea nda bgitw aq apa2 , aq mnta maaf , mungkin aq tlmpw ekut emosi , aq jenis nda suka berdiam diri , tpi aq harus bertempat jga , aq sgt2 besalah , dea bgi aq nasihat , tpi aq endahkan semua , aq xsuka dgr nasihat dea , aq degil , ini la akibatnya , aq mnta maaf , aq tahu ini bakal terjadi tapi aq tetap ingin melakukannya , aq mnta maaf , skali lgi ...

dgn ini aq tdk ingin kejadian berulang lagi , aq tdk ingin dea kecewa dgn sikap aq lagi , aq ingin berubah agar ati dea turut berubah , aq syg dea , a nda dpt bayangkan apa akan terjadi tanpa dea , aq nda dpt hidup tanpa dea , aq takut kehilangan dea , waw ! jiwang .


aq redha dgn keadaan kami skrg , kawan2 dea seperti tidak suka kami bersama , tpi kami hanya bersabar , tdk perlu melayan karenah mereka , kerana akan bertambah teruk jdynya nnti , aq tdk perlu sokongan kwn2 dea , cukuplarr acie n ewan saja , itu sdh cukup utk aq , kami hanya perlu bersabar dan bertahan agar hubungan ini berkekalan ~ aq percaya dea , aq percaya sepenuh ati aq , yg kami mampu ..

AMINN .


SWEET 16 TODAY :)

hari nhe saia 16tahun sua , grr , hppy saia . pagi2 lae urg mw pegi skula kna kol oleh c aniqq . kupikir dea lupa befday aq , rupanya . dea mw ucap appy befday , ee ~ sweet . kol aq pagi2 smpai lmbat pegi skola , haiyar ! tpi teapa aq gembira , c fieyqa xms saia jam 12lebih lgy wish saia , urg numbur satu wish saia nhe , hhu ~ ermm , d fb my trex yg duluan , aq pkir drg lupa aq sudah , cari2 nhe bha mna bha wish c nicky nhe , c gee pun sma , aq cari2 rupa2nya yg satu d inbox , aq tea tw , mna aq shuka check inbox , yg satu d bawah skali , numbur satu bha wish , xnmpk , huwaa ! my trex n smoldi tdk lupa jgk , i love both of you :(

DEAR NOR FAZIAH AYEEN BINTI ZAKARIA. today's your birthday, nawh look, thiendie's getting older.. kan thiendie. hmm, i'm so sorry.. tiada orang mau buang tepung at you this year. i hope somebody will.. and i'm very sorry no hugs and kisses on early morning for you.. i'm really sorry. but please, enjoy your sweet 16, and i know tinggal beberapa jam lagi..have fun thiendie. always have fun. much love, trex ♥
thiendie, hapy birthday and may God bles you.. even ya kita nda sda mcm dlu pdhal kta la seja yg tgal d tbbn tu kn tp pa ble bwat. mybe kw ada sbb lain kan tuk xbkumpul ma kmi lg. its ok, yg pnting kw hepi. omt, dinosaurs alwys rmmber mmories and love u kuatkuat ! Hapy older ! ( gee smoldi )
huii.saia puwn tiamw lmbt ne,happy bday,mayTUHANbyou ;) ! saiaa sygss kauu NOR PAJIAH AYEEN BINTI JAKALIA ~ *tuaa sudaa,muahahahahaha. (bebeh syalin :p )
my sayank punya bfday bha eneyh ! happy bfday yien , mgbu ~
jgn lae qw sad2 bh , ! 16 sua qw kn !
ily ktat2x Nurfaziahayeenzakaria ! :) [fieyqa bebeh :p ]
sLamat aRy jaD¡ kwaN ku. .smoGa pnjang umur daN d muRah kaN rezek¡. .hehex (ipin)

tercari2 dmna wish c deaa d fb , eish , mna bha nhe , skali tgk d bawah2 jgk saia punya cinta , aq ingat dea nemaw wish saia , ya larr , mna larr tw qn trip ego dea tuhh , skali tgk ...

Happy Birthday my love!
ha6 ,
mw tua sua dya ,
anduu~
pa2 pwn ,
...hppy slalu ,
jan pduli ngan gangguan orng yg mnyakitkan aty eu ,
hu6 ,
hppy birtday ,
ily~
 
 
 
ee , thanks syg ~ ilyt baa ,  ada lgy dea pnya MY LOVE sna ba , gaha :) xsabar2 nhe aq mw plg skola mw un9 mw tingu pa dea wish , ee . pos aty aq , none stop ba aq un9 xbrenti2 kna wish , hha , btw ,





d skula tdy , byk manusia hug aq , sna sini mw d peluk, mna lae mw layan salam2 drg , mw salam sna , salam sini , peluk sana , peluk sini , senyum sna , senyum sini , barang2 bdk2 pun meninguk sma aq , aiyarr , aq blg diam2 bhaa low aq befday , nhe d kantin bepusuh2 urg pun mw dnyanyi , btw , astga , aq lupa bodek cikgu wan mahirah tdy tw , aq kan special student dea yg kin dea nightmare taun lalu , nnti qw bisukk , mw bodek asmi ladi , mama aq lagi , naa . cikgu hayati lagi nhe , naa , ya larr babye !
btw , thanks semua yg wish aq d fb , most appreciate it :)
 

Friday, February 25, 2011

kin sakit aty ow nhe ary , FUCK OFF .



awal pagi saia saket aty mha bapa ak , eish , bgun2 jak ak mw un9 ber larr bha ak un9 , sua smlam ak tea un9 mw mrah2 lae ak un9 ! ak awal bgun jam 8 nhe smngat mw un9 skali tingu ambik point mw sruh urg kemas rumah , bgussss lae ak bgun jam 1 ka jam 2 ka yg ngaam2 drg pi kerja , ih , sakit aty pagi2 , adik ak nhe lae xlama pelanting nhe laptop d kepala dea , bising tuwl , mcm bos jak , kimaakkkk !!


second lae ak sket aty awal pagi lae ada urg mw maulidur rasul cney , aiyaarrrr , bunyi kompang etu baa kin saket telingaa . membunuh perasaan org yg tdur , sua lar kin maluu ak keluar pkai suar pindik rmbut mcm org gilak pegi kluar mw sound drg , ak pkir budak2 yg pegi men2 d bwh tuhh skali tgk ibubapa sna semua tgk2 ak , dgn maluunya ak pelan2 masuk rumah , oh my gosh ! fucking shit , ak maluuuuuu :(

pas tuh ak saket aty mha meygan sbb ak ckp jan ctw sepa2 pasal safwan , omg , de pi bgtw , pukimakkk , aish , then skrg safwan mw mrah2 , uyna , mcm kw laki saiaaaa ???? dehh , buduh nhe meygan , low tatak tw apa lae alasan ak nhe nnti , eish , matey qw nnti nhe , 

ini lae satu c safwan nhe , sua dea un9 , baru seja ak mw ckp JANGAN KONTEK AK LGI D FACEBOOK OR MNA2 LARR then punya fucking shit dea sengaja uff9 , ergg , knpa qw mnyusahkan idup , pegi larr qw jauh2 dry idup ak , tdy trip2 mrah2 urg skali urg ckp gituu laju trus uff9 , takut lost kontek larr tuhh sma ak , e !






eish , bapa ak nhe tea bleh tgk urg senang , urg mw mluah prasaan ini skrg ! sibuk sruh urg cuci kain !





pas nhe pi 1b lae tgk gig ka entah tuhh apa , xjdy larr nhe pi suria sabah mha fieyqa ..




aiyarr ,rindu ak sma quban ak tw , tataq !! mna qw bhaa ~ ee !




abez ba semua manusia ak pegi mrah2 d chat , astaga , bru aq sedarr ..




oh yea , lawa nhe rambut ak curl , 


nhe pkai getah rambut jak .


nhe baru larr pkai mesin , eseh , mesin lae thu , tpi tea brapa ketara .


mw chivas ? nehh kmi ada , blum buka lae ! dri bed .





oh yea , bru ak ingat , tw ka tdy ! ak un9 then tba2 ada girl nhe nma fb dea *chemieko gurlz* tba2 dea tnya ak nun 


" uIQ..?­ ­
AiN ko Mc MA ACheQ kAHr..?­ ­
 
 
"huh ?
acheq ?
bla masa aq mha acheq ?

"bKn KmU Pnh coUpLE..?­ ­
hi hi­ ­
 
 
"ahak ?


"oUW ..eyA r­ ­


"tea penah ow genk , besfren ba pulak kmi ~
c tutak yg aq kapel .


"oUE....cm coupLE ni..­ ­
he he­ ­
tUtaK Mna..?­ ­
 
 
"bestfren acie


"Pa FB dEa..?­ ­
He he­ ­
 
 
 
 
 "np ?
dry mna qw tw2 lae nhe ?
 
 
"sAja....­ ­
SMaLAm WhA...KU jumPA aCheQ....­ ­
 
 
"trus pa acheq ckp ?


"tp kU x psTi Thue dea....­ ­
ku tnyA aNtY Dea....­ ­
SaL dEA..­ ­
tW2x bTL r..­ ­
x dA sBB Ku pH nmPAk ReLaTiOnShip KMu thjue Ary..


"qw pnah nmpk relationship kmi ?
d mna ?
aha .

"kT fb...x tw r...­ ­
smA pIC kmu WHa tHue..­ ­
ahHAHahHA


"ow ~
hahah
bha ya lar ~


hahak ! bila masa lae nhe kunu , ah, kw mnta fb bf ak , ak tmpar kw ngurat2 dea sna , nyesal plak ak bgy , tpy ber lar bha . lawa lgy ak , xjuga tataq lari , eseh !