Friday, July 29, 2011

SENYUMAN KAU SANGAT BERHARGA :)

kau tau ?


kalau aku nmpak kau senyum , waa , hati aku mcm mau lumpat'lumpat gembira . kalau kau ketawa aku pun mcm mau ekut ketawa sedangkan aku ndaa tau apa yang aku ketawa . bila kau diam'diam aku pandai senyum sendiri tingu kau , sbb aku suka tinguu bila kau begitu . bila aku mau pandang kau , kau memang sudaa sedang pandang aku . dengar suara kau ketawa pun mcm air laut yang tenang jaa di hati aku . betul :) aku bahagia sama kau .


bila kau hilang , aku cari'cari . kenapa kau ndaa reply text aku ? kenapa kau ndaa jawap call aku ? aku risau . last'last bila kau text balik guna num urang lain aku senyum . sbb aku tau , kau sggup guna henpon orang lain hanya semata-mata mau bagitau aku kau teda kqdt atau lowbat . bila kau jalan aku marah bila kau nda bagitau aku sbb AKU BINI KAU , KAU MESTI BAGITAU .



saia jugaa mau begini . aku ingin mati bersama kau . yaa , aku ingin di masa ini .

kerana aku berjanji , aku ndaa mau kasi tinggal kau . selagi aku masi sayang kau .



aku pun mau buat sesuatu yang mungkin bukti aku sayang kau , hati aku , kasih sayang aku semua untuk kau . jika kau pun pergi apa laa yang perlu aku buat lagi tanpa romeo aku . sepaa laa yang aku mau rinduu lagi :(




i'll never leave you azian . cause i love you , yes i do . i,ll always love you and just you . even maybe you not mine again but maybe my heart is still for you . cause its just for you azian . 

Wednesday, July 27, 2011

termasuk ke duniaa mereka . sangat gilaa .

aku pun nda tauu , mcm mana aku boleh'boleh termasuk ke kehidupan mantaparia dan etu fashionissta . kerana aku becinta dengan leader mantaparia tuhh , semua sista'sistanya meliat aku anii mcm mau saja dimakan . mun ku anii tampar satu'satu tapi tdaa kuat tahh ku lai . dari situu tercetusnya permusuhan yang sehingga kini masi lagi tersimpan dan berlarutan , mulanya dari leader fs sehingga ke anak'anak merekaa gituu . terutamanya ex-gf tatak , sangatlaa aku benci .

pelbagai benda yang terjadi bila masuk ke duniaa mereka , ada yg kusangka baik rupanya saitan , ada yang kusangka saitan rupanya baik . orang yang sangat kusanjung satu'satunya elly co-lead fs . aku puji dan sngat aku suka pada mulanya tapi . kini kehormatan itu tdaa ada lagi setelah tatak dea miliki . fuhh . pelbagai perasaan aku rasa , ntah laa . seperti dibodohkan , ditipuu , bkn fs yang buat aku gituuu tapi tatak .

aku maluuu , setelah apa yang aku korban segala , aku terima penghinaan mereka , namun .. hmm . tapi takpalaa , etu mungkin takdir kan . terlalu mejaga tatak .


its time tuh wake up laa yien . etu mungkin dunia mereka . sahabat , pasing'pasing pasangan , cintaa mereka . apa kau mau peduli lagi , kini satu'satunya penghubung kami sama mantaparia cuma steffi , sbb dea masih sama ayong , aku dan fika sdhhh lama ditinggal zaman , tapi walaupun sdh tdaa ada apa'apa kami masih ada abang d group atuhh laii . kubie , jojie , apek , yang masi rapat sama kami . terutamanya paling aku sayangggg c jojieee . hahaha .


padam laa segala memori aku sama mantaparia .











neh kalii kau .










video


lihatlaa daku . menjadi minah rempit yang ndaa menjadi . bahahah .
susah kie bawa motor , berat banaa eh . tapi takpa . besttt buduuu .

kami menjelajah pi naik bukit lae .


first time aku naik sinii neh . ada pilak lagi limpas . lepas sudaa puass , kami pun pulanggg .


k lah . etu seja .

tdaa'tdaa guna punya cerita ba . haha

romeo datang dari langit , wahahaha !

ini romeoo ntah aku nda tau muncul dari mana , ntah bila start aku jatuh cintaa yang aku tau memang sudaa lama . duluu , sebelum kami rapat'rapat . esehh . anuu ba . time kami men tegur'tegur gituu jaa situ memang start suaa aku minat'minat dea neh . aku ingat lagi tahun lalu 2010 tuh asal aku nampak dea aku tarik semua kawan aku punya baju , peduli laa sepa jaa trus aku ckp gini " naa , tuh momo ! pujaan atiku" astgaaa . aku masi ingat ohh aku ckp gituuu , shitnya . setiap kali aku nmpk ini la yang aku ckp . haiyaa . ada lagi time merentas desa tuh aku pulang sama dea , yai , beraninya aku .


nda lamaa gitu time sukan schl 2011 tuhh , time latihan lompat tinggi aku cari'cari dea . sbb aku dgr'dgr dea ikut lari tapi tedaaa pun muka dea pegi latihan . jadi siok'siok sudaa aku ketawa'ketawa sama c khair neh tiba'tiba c bibah bilang dengan mekongnya "naa yien , momo . PUJAAN HATIMU" apa lagi aku neh "mana bibah ? mana ? " trus bibah tunjuk , nduu . sana dea tengah gulung bendera raja udang dea tuh , apa lagi aku neh kunu senyum'senyum sendiri , bahahah ! time neh aku tengah perasan'perasan sendiri baa , besaa laa . 




skali yang time pertandingan sua aku tuh lompat tinggi tuh dea bilang dea mau tinguk aku lumpat , tau kaa time aku mau lumpat tuh aku pikir deaaa ja . yalaa , dea bilang mau tingu aku , tapi muka dea tedaa aku nmpk . time percubaan lumpat tuh aku ndaa dapat . aishhh , kecewa baa aku tuh . skali time aku testing'testing kan lumpat'lumpat aku ternampak beg dea , trus senyum laa aku nmpk dea kunu . skali aku lumpat yang kedua kali punyaa matai kau pann . dapat trus aku neh . mcm moviee neh baa . harapan kan dea . JOHAN lagi aku tuhh , hahaha , pa lagi , bangga laa aku .


last'last time 04 JULAI 2011 dea bawa aku kapel . mcm sekitar jam 5 lebih tuh dea bawa sua . hahaha . aku terima laa . yang lawaknya kan aku suruh dea post di wall dea yang dea suka aku , betul'betul juga dea buat . haha , malamnya relationship sua .




baru'baru neh kami gaduh gara'gara c burung hantu tuh , aku ndaa suka ba dorang tuh sama'sama . kalau dorang tuhh mcm besaa'besaa jaa ndapa , neh ndaaa . kalah'kalah kapel duluuu . sampai break'break ba cemburu tinguuu dorang . apa lae , kena'kena aku lae yang kuat cemburu ndaa tentu pasal aku pantang betul nampak tuh semua . cepat sensitif kan orang bilang , baru sikit punn gilaa'gilaa sudaa aku tuh . smpai aku merajuk baa . nda aku pandang dea , apa lagi senyum . sakit ati kan aku sama dea , bulih'bulih time aku text dea pegi marah dea , dea reply "terserah" apa lagi , sepaa nda sakit ati kan kena ckp gitu kena'kena lagi fresh'fresh kau punya HOT tuh . time tuh pun memang aku tekanan jugaa tuh , banyak tuwl masalah aku time tuh . marah'marah orang ndaa tentu pasal , betul . aku rasa macam mau gilaa aku pikir masalah aku . mintaa'mintaa mati lagi . astgaa aku ingat lagi . aku minta matii juj , nda tahan aku . sandi ehh . kena'kena lagi momo buat hal , naa , dilayan trus . akhirnyaaa dea pegi rumah aku pujuk aku sanggup neh naik kereta waway . aku kasi maaf jugaa dea baa . haha . sandi jugaa aku nda tinguu senyuman dea tuh .


sebenarnya baa kan , aku terharu neh baa tinguk blog dea . baru jaa tuh aku terbaca . sweeettttnyaa kau papa ! cayaa laa kau pa , kau laa di hatii baa . nduu . dengar lagi lagu blog dea yang aku suka tuh , yeaaa . hari'hari tuh aku rinduu mau dgr lagu dea . nda sabar'sabar mau pulang schl mau dgr lagu dea . smpai aku hafal lirik dea , hahaha . seriously aku sayang dea :) aku mau lamaaaa'lamaaaaaa sama dea .


"jangan kasi tinggal saia selagi saia masih sayang kau"
( dont break your promise papa)

ily .
 

MALAR MIMPI KASI MAIN PERASAAN AKU !

errggg !

aku mimpi lagi , sangat tersangat memilukannnnn juj . tau kenapa ? aku mimpi dea . sepaa lagi kalau bukan c abdul rafiq . tedaa laa . first begini critaa dea . aku naik bas pegi ip . bas yang aku naik tuh sangattttt buat aku mcm mau nangis . etu laah bas yang aku dan the other mantaparia termasuk tatak pegi sewa time pegi kionsom , time tuh kami baru kapel balik stelah break dua hari . time tuh mmg sadis mnunggu jawapan dua hari . hmp . jadi aku tinguu'tinguu laa sekitar bas tuh . aku ingat mana dea duduk , apa dorang critaa time d bas tuh , dorang ngumpat apek , kami ketawa'ketawa , semua kenangan dalam bas tuh aku ingat . shit ! kenapa laa aku ternaik tuh bas .


bila aku sampai d rumah antie aku , aku teingat dea . ingat , ingat dan terus ingat . maki'maki ndaa berenti . ampas'ampas semua benda apa yang ada d tangan aku , trus aku cuba tidurr . sangat menyakitkan hidup begini ~


bila aku terlelap bersama kesakitan yang aku alami sebentar tuh , aku termimpi pulaa dea . dea datang tmpat aku dan sambil dea menangis dea cakap "imy" lalu bulu roma aku bediri , aku pun turut menangis bersama . kemudian aku berlari ke arah dea dan yea . aku peluk dea . aku terasa seperti aku sedang memeluk dea . tanpa aku sedar ,


aku menangis dalam mimpi ..


jam 3 petang gitu aku terbangun gara'gara mimpi yang sial neh . arggg . lepas tuh aku diam'diam laa . nda tau sudaa aku mau buat apa , jem otak aku begini . aku remove cewek dea d facebook aku sbb dea like'like status aku dan itu buat aku teingat lagi sma dea .

terasa mcm aku mau bakar diari aku yang ada cerita dea sama aku , bakar baju deaa , bakar segalanyaaaa ! aku mau kikis nama dea d meja aku , d dinding bilik aku , di bantal aku , di HATI aku ! aku sangat inginnn .

kau kuatkanlah semangatku YA TUHAN . kau berilah aku semngat yang telah pergi di bawa angin . kuatkan laa untuk aku mengharungi segalanya yang dea tinggalkan bersama aku .

dont come back at all ~

Tuesday, July 26, 2011

who do you think you are

i know i can’t take one more step towards you
cause all thats waiting is regret
don’t you know i’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most

i learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms

ive learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back



who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
dont come back at all

Friday, July 22, 2011

UMPAMA DURI

kau umpama duri yang tumbuh d hati saia . terlalu sakit untuk aku simpan oleh etu aku singkirkan kau dari hati saia dan saia harus buang engkau jauh'jauh dari saia . saia tdaa mau lagi nmpk duri mcm kau . tapi bagaimana harusku elak . dmana'mana ada saja kau duri . kau terlalu dekat dgnku duri . jika aku kuat aku ingin pindahkan kau duri dan tanam kau d tmpat lain . agar kau pergi jgn sakiti aku lagi . itu terbaik untuk kita .


dea masih pakai rantai milik aku . tapi aku sudah buang rantai dea dengan cincin etu sekali . aku tidak mau lagi memakainyaa . jika aku pakai etu cuma mengingatkan aku sama dea . cuma satu yang ndaa dpt aku elak . baju dea .




etu baju dea . aku nda dapat elak . aku sudaa terbiasa bawa tidur . memang nda dapat tidur klu tdaa baju dea . aku sggup cuci tengah malam kalau masi kutur . aku sggup tggu smpai kering baru aku bawa tidur . trust me . aku pernah buat gituuu . kesanggupan kn . aku ingat lagi smpai 2bulan aku ndaa cuci baju dea . sbb ada bau minyak wangi dea . ndaa hilang bau dea . tuh laa aku nda cuci . betul . 2bulan tuhhh . lamakan ? tapi ndaa bau aa . wangi jaa . skali sudaah 2bulan gituu aku pegi pakai , first time aku pakai . trus tepaksa aku cuci then bau dea pun hilang . sudaa 2 atau 3 hari gituuu , aku bagi tuh baju balik . aku suruh dea pakai lepas tuh kasi wangi  baru bagi aku balik . time first time aku minta baju dea . dea mau bagi ak baju E.X dea warna putih . tapi dea tukar fikiran sbb baju yang dea bagi aku neh sangat bermakna sama kami sbb time first time aku ngurat dea , dea pakai baju neh , time dea kena suruh minum tapai n pamping 5kali sambil buka baju oleh samseng kat tempat kami time kami baru abis dating pun dea pakai neh baju , lepas tuh aku nda ingat sudaa tapi memang byk yg terjadi ketika kau pakai baju neh . sbb etu eaa bermaknaa . dea yg bagitau aku :) 



aku mau buang sudaa tebiat aku tidur dgn baju dea . smlam laa aku tidur kan tahan'tahan hati jaa aku pegi lipat baju dea dan simpan dalam almari . skali jam 2 pagi aku tebangun . skali aku tersedar aku tidur tadi ciumm selimut aku . terbiasa ohh . mcm mna aku mau buang tebiat tuh kunu , paksa laa ari'ari cium selimut neh . atau aku cium jaa baju aku kaa . haha . i'll try ..


gmbar kami belum dea delete d facebook dea . lepas tuh ada gmbar dea kn dea edit ada nama aku . etu pun dea belum delete . tapi aku . aku sudaa delete . baru jaa tadi . semuaaa aku delete . kasi hapus segalanya . well aku happy :)


oh yea . dea skrg ada ganti sudaa . syukurlaa . well . aku laa manusia yg first tau dea kapel sama elly . sbb time tuh aku jumpa dea , bagi beg deaa . orang yg call dea time kami dua orang cerita'cerita tuh c elly . emm . elly bawa dea kapel . lepas tuh dea mcm terjun curam tanpa payung terjun pi terima c elly . dea trima perempuan tuh masuk d hati dea dan rasminya dea  sbagai pengganti aku , dan betul'betul dea trima d sebelah aku seja . haha . aku ketawa jaa dgr drg beckp . tdaa apa laa . biarlaa dea ada pgganti sdaa . bgus laa sdaa tuh kn . jadi kami hidup laa dgn haluan masing'masing :) aku harap dea bahagia , seperti mana aku bahagia . 



jadi aku harap dea jangan buka laa rantai aku tuh . aku tau dea akan tetap pakai . cuma aku jaa yang buang rantai dea . yalaa , bagus lae tuh . momo buka gelang syalin . aku pun buka la rantai tatak . adil papa .

k lah .

Tuesday, July 19, 2011

aku tidak ingin samakan kau dengan yang lain .

saia tidak ingin samakan kau dengan yang lain . aku cuma ingin kau bahagiakan aku . aku pun cuba mau bahagiakan kau kan ? terlalu awal untuk aku berprasangka buruk . eaa . aku sayang kau . aku sudaa MULA terima kau . harapan aku cuma kau buat aku gembira . gembira seperti selalu . aku tau kau sudah buat . but thats not enough .

kau jaga hatiku . aku pun begituu .



kau tau kaa . mcm'mcm masalah aku sekarang . aku sendiri nda tau mcm mna mau handle . tekanan jaa aku balik'balik . banyak benda aku pikir . sakit ati , sedih . mcm'mcm laa . aku tanggung neh semua sendiri .


first kau pakai gelang dea . aku diam'diam jaa . nda aku mau bising sama kau . ndapa baa . pekara kecil . biarpun dalam ati aku neh sedikit terganggu . bila kau buka . kau nda pakai lagi . happy betul aku . nduu . tapi aku buka fb kau . kau inbox sama dea . aku bukan marah kamu berinbox . cuma aku kecewa kau delete . knpa ? aku fikir kita nda akan rahsiakan apa'apa . kita saling cerita dgn ati terbuka . silap aku tau . kau tau . sbenarnya , aku mula bahagia baa sama kau . eaa . kalau kau text aku . aku nda berenti senyum . hati aku selalu mau rindu . aku nda lepas mau ckp ily . begitu juga imy . kau layan aku dgn baik . aku gembiraa . sangat'sangat gembira . aku sayangggg betul sama kau . aku sudah dpt lupa ex aku gara'gara kau . itulah keajaiban . miracle org bilang . kau tau ? aku takut betul kehilangan kau . gelap hidup aku kalau kau pun pergi . aku teda sepa'sepa . aku cuma ada kau :( aku sayang kauuuu .




thankx for hurt me :) sedikit menghargainya .

apa'apa pun . kau dihati aku .

aku sukaaa sekali sayang :)

baru jaa ba kan aku sama kawan aku becalling . "jan kau kasi rapat dorang " aku pun bilang "eaa . lek kau . ndaa tuh . ndaa " skalinyaa baruu jaa terbuka pintu ati aku kan mau pegi buka fb dea . ndu . hancur jiwa juj . bkn lagi hati . JIWA . "yeaa , bgs la . jn risau ba , nda jga kta b'pisah tu " baa yalaa . nda laa kamu bepisah ba . sepa laa aku mau kasi pisah kn . bkn apa laa . tapikan . ergggggg . sakit ati pulaa aku kan . knpa tuh ? maka . ari tu aku eaa'eaa btl mau drg bebaik . tapi . naa rayang . mcm'mcm betul masalah datang neh ari . sudah laa tadi aku gilaa d schl , punyaa tekanan aku . mau ukir senyuman pun mcm nda mau jaa aku . skali aku plg sama dea ilang tekanan aku , lepas tuh aku nmpk lae yg bkn'bkn . alamaaa . etu laa aku bilang baa . kasi mati laa aku . nda sanggup baa aku idup sengsara abiss neh . sialnya idup aku begini kan . somebody laa . sepa benci aku cuba luk kamu bunuh aku neh . telampau sudaa tekanan aku neh . telampau ! kimaaaa ~



tulunglaa ba sepa bulih kasi tenang aku . aku mau nagis neh . kena'kena lagi malam sunyi'sunyi teda orang neh . berabiss neh kluar air mata . aishhh . nda sanggupnya aku . nda sanggup ! kasi butaa la mata aku neh . kasi ilang laa ingatan aku . mcm sial sudaa aku sini neh . sakitttttttttttttttttttttnyaaaaaaaaaaaaaa ati aku !



mana'mana jaa la . aku sentiasa sokong kau papa . apa'apa jaa . i always be behind you . biarpun aku tidaklah seberapa ikhlas .

:'(

Monday, July 18, 2011

kau pergi kini . aku rela :)

semalam aku jumpa dea . aku bagi barang dea . first skali saia nmpk dea datang tmpat aku , aku susah mau pandang . tapi aku angkat juga muka aku dan senyum . aku bagi dea rokok 5batang . trus kami stay kejap . tmpt dulu kami slalu dating , tmpat mama aku kejar kami , mmg org bilang tmpat kami baa . trus kenangan mula menyelinap . tapi aku singkirkan . jangannn kau muncul . lepas tuh kami cerita , masing'masing ketawa . sembunyikan segalanya . padahal , aku tau . sebenarnya kami kekok . cuma kontrol . aku tanya dea pasal nownie . dea ckp "dea tuh cuma tunggu jawapan aku , aku masih mau single" lepas tuh ada org call dea . then bateri mati . dea ckp dea mau pulang . aku tinguk dea tajam'tajam . trus dea senyum . dea ckp "nnti aku datang balik" bila dea melangkah pergi aku dengar dea nyanyikan lagu kami . dea ckp "aku yang akan pergi bila kau enggan memilih" aku tutup mata . aku hembus nafas . dalam hati aku "bagus kau diam sanaa anjinggg . jan kau nyanyi tuhh" dea sengaja . mengungkit segalanya . bila kau datang balik bang afree ada . jadi bang afree crita pasal diri dea , tapi kebanyakannya menyindir kisah aku sama tatak . tatak ckp "depan'depan trip baiklah , tapi kalau blkg'blkg lain sudaa" benci kau jan kasi tunjuk d sana . klu aku yg kasi tunjuk naya kau sana . bila aku sudaa bosan , aku pun mula rindu momo , aku bilang aku mau balik . bang afree bilang "salam" jadi aku salam dengan penuh hormat . dan aku sedar tatak bediri betul'betul sebelah aku tapi aku langsung tidak pandang . aku terus melangkah pergi jauh dari dea tapi mulutku sedang mengukir senyuman kerana aku percaya . aku sudaa bahagia . aku tidak perlu dea , dan aku pecaya aku sudaa dpt lupa dea . aku tidaa tahu . bahagianya aku ketika aku tidak salam dea , haha . kena kau ! tapi sorry laa sbb aku remove kau dan kwn'kwn kau . "kau remove ayong kan ...sama acie" haha . aku tau , memang kau check facebook aku guna facebook kwn kau sbb aku remove kau kn . malangnya aku awal betindak baa :) aku pandai kan . apa pun . selamat berkawan kekasih lama .


 
bye .

Tuesday, July 12, 2011

mencari cahaya baruu

dimana kan ku cari ganti serupaa denganmu wahai kau yang dulu .


mencari kebahagiaan yang aku tidak tahu dmna aku harus mencari . aku mengharap aku jumpa cahaya yang dapat mencipta senyumanku yang sudah hilang . hilang dibawa angin . 

aku terkejut seketika mendengar abang sepupunya afree jumpa aku . dea ckp dua hari yang lepas c tutak ada bercerita sama dea , dea ckp tutak mau rujuk balik . aku nda tau mana satu aku harus pecaya . sbb dea buat aku pecaya yg dea betul2 benci aku . ada gembira tapi dalam masa yg sama ati aku resah . ih . knpa baa drg neh suka bagi aku harapan sedangkan aku teringin mau bahagiaa . bila aku sudah kecapi bahagia tuh aku mula dgr mcm2 cerita yg buat aku mengharap kembali . aku tdk percayaaa .

aku cuma mau bahagia dgn azian sofian .

:(

im sorry ~

wahai kau yang dulu

jika kau masih sayang tapi kenapa kau buat aku percaya yang kau betul2 benci aku . 


kau ingin merujuk kembali tapi knpa kau katakan yg kau tdk perlukan aku . knpa kau terlalu ego disaat kita betul2 d hujung tanduk :( knpa kau tdk ingin merenung jauh dan runtuhkan segala keegoan kau . aku sengsara sepanjang hari terkenang kau . aku sayanggg kau . knpa ? knpa kau mau ego ? aku tau kau syg aku . aku tauuu . 

kerana aku pun begituu :(

Monday, July 11, 2011

the STOLEN

azian sofian abdul malek


Lihat ku disini
Kau buat ku menangis
Tak ingin menyerah
Tapi tak menyerah
Mencoba lupakan
Tapi ku bertahan



Kau terindah kan selalu terindah
Aku bisa apa ‘tuk memilikimu
Kau terindah ‘kan selalu terindah
Harus bagaimana ku mengungkapkannya
Kau pemilik hatiku
Mungkin lewat mimpi
Ku bisa ‘tuk memberi
Ku ingin bahagia
Tapi tak bahagia
Ku ingin dicinta
Tapi tak dicinta
Kau pemilik hatiku

:)


saia rinduuu :(

saia rindu c azian sofian :( pehh . alangkah 1ari nda nmpk dea d schl tadi . alamaaa . puna bidaaa . maka 1schl jugaa . satu hari aku befikir dea neh . ndu . hp aku pun sama adik aku yg babi tuh . kimek . nda laa aku dpt call dea .

malas betul suda aku mau dgr chat2 kwn2 aku dgn c tatak neh . menyakitkan ati aku jaa . tapayah laa ba kasitau aku . aku tidak juga mau dgr cerita dea tuh . ih . peduli laa ba dea . dea mau buat apa ka , etu kaa , ini kaa . baa biarrlahhh bh . lagipun aku sudah remove dea dari fb . eaa la . buat apa aku friend sama  dea . kin sakit ati jaa . ngam lae aku remove . puii .

kau tidak abis2 dengan kau punya EGO . kau tau kaa kau ego ? aku harap suatu hari someone dpt kasitau yg kau neh ego ! dan kau tersedar laa kae ?! dei .


kau umpama duri d dalam hidup saia :(

terlalu susah untuk aku lupakan lelaki yg sangat aku sayang . dan mungkin aku terlalu sayang dea krana dea adalah lelaki yg paling lama bersama aku . aku tidak menyesal atas kehilangan dea dalam hidup aku . kerana aku sudah bebas dari segala penderitaan dea . bebas dari segala penipuan yang dea selalu cipta untuk aku . mungkin aku terlalu bodoh sedikit menerimanya ketika aku dicurangi . ntah apa yang aku fikirkan . terlalu sayang hingga sanggup diperbodohkan . namun aku besyukur akhirnya Tuhan membuka mataku . aku berbuka hati melepaskan dea walaupun pada mulanya aku tidak ingin . setelah aku jumpa lelaki bernama azian sofian abdul malek aku sangat bahagia . aku tidak lagi berfikir tentang lelaki yg menyakitkan itu . aku mula ketawa . dea membawa cahaya saat aku kegelapan . dea menerangi setiap sudut hatiku . dealah cahaya hidupku dan mungkin dea telah membawa semangatku kembali . aku tdaa tau dapatkah aku dan dea bertahan atau mmungkin sama sajaaa semuanya . aku harap tidaa laa .


nafasku .

matai !