Wednesday, July 27, 2011

termasuk ke duniaa mereka . sangat gilaa .

aku pun nda tauu , mcm mana aku boleh'boleh termasuk ke kehidupan mantaparia dan etu fashionissta . kerana aku becinta dengan leader mantaparia tuhh , semua sista'sistanya meliat aku anii mcm mau saja dimakan . mun ku anii tampar satu'satu tapi tdaa kuat tahh ku lai . dari situu tercetusnya permusuhan yang sehingga kini masi lagi tersimpan dan berlarutan , mulanya dari leader fs sehingga ke anak'anak merekaa gituu . terutamanya ex-gf tatak , sangatlaa aku benci .

pelbagai benda yang terjadi bila masuk ke duniaa mereka , ada yg kusangka baik rupanya saitan , ada yang kusangka saitan rupanya baik . orang yang sangat kusanjung satu'satunya elly co-lead fs . aku puji dan sngat aku suka pada mulanya tapi . kini kehormatan itu tdaa ada lagi setelah tatak dea miliki . fuhh . pelbagai perasaan aku rasa , ntah laa . seperti dibodohkan , ditipuu , bkn fs yang buat aku gituuu tapi tatak .

aku maluuu , setelah apa yang aku korban segala , aku terima penghinaan mereka , namun .. hmm . tapi takpalaa , etu mungkin takdir kan . terlalu mejaga tatak .


its time tuh wake up laa yien . etu mungkin dunia mereka . sahabat , pasing'pasing pasangan , cintaa mereka . apa kau mau peduli lagi , kini satu'satunya penghubung kami sama mantaparia cuma steffi , sbb dea masih sama ayong , aku dan fika sdhhh lama ditinggal zaman , tapi walaupun sdh tdaa ada apa'apa kami masih ada abang d group atuhh laii . kubie , jojie , apek , yang masi rapat sama kami . terutamanya paling aku sayangggg c jojieee . hahaha .


padam laa segala memori aku sama mantaparia .











neh kalii kau .










video


lihatlaa daku . menjadi minah rempit yang ndaa menjadi . bahahah .
susah kie bawa motor , berat banaa eh . tapi takpa . besttt buduuu .

kami menjelajah pi naik bukit lae .


first time aku naik sinii neh . ada pilak lagi limpas . lepas sudaa puass , kami pun pulanggg .


k lah . etu seja .

tdaa'tdaa guna punya cerita ba . haha

romeo datang dari langit , wahahaha !

ini romeoo ntah aku nda tau muncul dari mana , ntah bila start aku jatuh cintaa yang aku tau memang sudaa lama . duluu , sebelum kami rapat'rapat . esehh . anuu ba . time kami men tegur'tegur gituu jaa situ memang start suaa aku minat'minat dea neh . aku ingat lagi tahun lalu 2010 tuh asal aku nampak dea aku tarik semua kawan aku punya baju , peduli laa sepa jaa trus aku ckp gini " naa , tuh momo ! pujaan atiku" astgaaa . aku masi ingat ohh aku ckp gituuu , shitnya . setiap kali aku nmpk ini la yang aku ckp . haiyaa . ada lagi time merentas desa tuh aku pulang sama dea , yai , beraninya aku .


nda lamaa gitu time sukan schl 2011 tuhh , time latihan lompat tinggi aku cari'cari dea . sbb aku dgr'dgr dea ikut lari tapi tedaaa pun muka dea pegi latihan . jadi siok'siok sudaa aku ketawa'ketawa sama c khair neh tiba'tiba c bibah bilang dengan mekongnya "naa yien , momo . PUJAAN HATIMU" apa lagi aku neh "mana bibah ? mana ? " trus bibah tunjuk , nduu . sana dea tengah gulung bendera raja udang dea tuh , apa lagi aku neh kunu senyum'senyum sendiri , bahahah ! time neh aku tengah perasan'perasan sendiri baa , besaa laa . 




skali yang time pertandingan sua aku tuh lompat tinggi tuh dea bilang dea mau tinguk aku lumpat , tau kaa time aku mau lumpat tuh aku pikir deaaa ja . yalaa , dea bilang mau tingu aku , tapi muka dea tedaa aku nmpk . time percubaan lumpat tuh aku ndaa dapat . aishhh , kecewa baa aku tuh . skali time aku testing'testing kan lumpat'lumpat aku ternampak beg dea , trus senyum laa aku nmpk dea kunu . skali aku lumpat yang kedua kali punyaa matai kau pann . dapat trus aku neh . mcm moviee neh baa . harapan kan dea . JOHAN lagi aku tuhh , hahaha , pa lagi , bangga laa aku .


last'last time 04 JULAI 2011 dea bawa aku kapel . mcm sekitar jam 5 lebih tuh dea bawa sua . hahaha . aku terima laa . yang lawaknya kan aku suruh dea post di wall dea yang dea suka aku , betul'betul juga dea buat . haha , malamnya relationship sua .




baru'baru neh kami gaduh gara'gara c burung hantu tuh , aku ndaa suka ba dorang tuh sama'sama . kalau dorang tuhh mcm besaa'besaa jaa ndapa , neh ndaaa . kalah'kalah kapel duluuu . sampai break'break ba cemburu tinguuu dorang . apa lae , kena'kena aku lae yang kuat cemburu ndaa tentu pasal aku pantang betul nampak tuh semua . cepat sensitif kan orang bilang , baru sikit punn gilaa'gilaa sudaa aku tuh . smpai aku merajuk baa . nda aku pandang dea , apa lagi senyum . sakit ati kan aku sama dea , bulih'bulih time aku text dea pegi marah dea , dea reply "terserah" apa lagi , sepaa nda sakit ati kan kena ckp gitu kena'kena lagi fresh'fresh kau punya HOT tuh . time tuh pun memang aku tekanan jugaa tuh , banyak tuwl masalah aku time tuh . marah'marah orang ndaa tentu pasal , betul . aku rasa macam mau gilaa aku pikir masalah aku . mintaa'mintaa mati lagi . astgaa aku ingat lagi . aku minta matii juj , nda tahan aku . sandi ehh . kena'kena lagi momo buat hal , naa , dilayan trus . akhirnyaaa dea pegi rumah aku pujuk aku sanggup neh naik kereta waway . aku kasi maaf jugaa dea baa . haha . sandi jugaa aku nda tinguu senyuman dea tuh .


sebenarnya baa kan , aku terharu neh baa tinguk blog dea . baru jaa tuh aku terbaca . sweeettttnyaa kau papa ! cayaa laa kau pa , kau laa di hatii baa . nduu . dengar lagi lagu blog dea yang aku suka tuh , yeaaa . hari'hari tuh aku rinduu mau dgr lagu dea . nda sabar'sabar mau pulang schl mau dgr lagu dea . smpai aku hafal lirik dea , hahaha . seriously aku sayang dea :) aku mau lamaaaa'lamaaaaaa sama dea .


"jangan kasi tinggal saia selagi saia masih sayang kau"
( dont break your promise papa)

ily .
 

MALAR MIMPI KASI MAIN PERASAAN AKU !

errggg !

aku mimpi lagi , sangat tersangat memilukannnnn juj . tau kenapa ? aku mimpi dea . sepaa lagi kalau bukan c abdul rafiq . tedaa laa . first begini critaa dea . aku naik bas pegi ip . bas yang aku naik tuh sangattttt buat aku mcm mau nangis . etu laah bas yang aku dan the other mantaparia termasuk tatak pegi sewa time pegi kionsom , time tuh kami baru kapel balik stelah break dua hari . time tuh mmg sadis mnunggu jawapan dua hari . hmp . jadi aku tinguu'tinguu laa sekitar bas tuh . aku ingat mana dea duduk , apa dorang critaa time d bas tuh , dorang ngumpat apek , kami ketawa'ketawa , semua kenangan dalam bas tuh aku ingat . shit ! kenapa laa aku ternaik tuh bas .


bila aku sampai d rumah antie aku , aku teingat dea . ingat , ingat dan terus ingat . maki'maki ndaa berenti . ampas'ampas semua benda apa yang ada d tangan aku , trus aku cuba tidurr . sangat menyakitkan hidup begini ~


bila aku terlelap bersama kesakitan yang aku alami sebentar tuh , aku termimpi pulaa dea . dea datang tmpat aku dan sambil dea menangis dea cakap "imy" lalu bulu roma aku bediri , aku pun turut menangis bersama . kemudian aku berlari ke arah dea dan yea . aku peluk dea . aku terasa seperti aku sedang memeluk dea . tanpa aku sedar ,


aku menangis dalam mimpi ..


jam 3 petang gitu aku terbangun gara'gara mimpi yang sial neh . arggg . lepas tuh aku diam'diam laa . nda tau sudaa aku mau buat apa , jem otak aku begini . aku remove cewek dea d facebook aku sbb dea like'like status aku dan itu buat aku teingat lagi sma dea .

terasa mcm aku mau bakar diari aku yang ada cerita dea sama aku , bakar baju deaa , bakar segalanyaaaa ! aku mau kikis nama dea d meja aku , d dinding bilik aku , di bantal aku , di HATI aku ! aku sangat inginnn .

kau kuatkanlah semangatku YA TUHAN . kau berilah aku semngat yang telah pergi di bawa angin . kuatkan laa untuk aku mengharungi segalanya yang dea tinggalkan bersama aku .

dont come back at all ~